fbpx

 
 
1 Comentariu

tanara disparuta

O tânără din Turda a dispărut de aseară și nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Iulia Rus era angajată la clubul Seven, iar dispariția a survenit după ce s-a constatat că lipsesc mai mulți bani din gestiune.

Prietenul ei, Dănuț Călian, a făcut un apel pe Facebook și a depus plângere la Poliție, raportând dispariția tinerei.

”Aseară am fost la ea, la Seven, unde lucrează și mi s-a spus că a plecat de acolo și că lipsesc bani din gestiune. Ulterior am fost informat că ar fi încercat să se cazeze la hotel A&A, dar că nu avea bani. Nu știu ce să cred. Poate cineva i-ar fi furat banii și, crezând că trebuie să-i pună ea înapoi s-a panicat. Nu a făcut niciodată așa ceva”, spune Dănuț Călian, iubitul Iuliei, citat de RefleqtMedia.

Tot el a spus că iubita sa apărea online, pe WhatsApp și pe Messenger, însă de 3 ore nu mai apare online și nici nu-i răspunde la apelurile telefonice sau la mesajele de pe Messenger.

Dacă aveți informații despre tânără sau ați văzut-o pe undeva, sunați de urgență la 112 și/sau contactați-l pe pietenul ei, la telefon 0753771791.

Distribuiți acest mesaj pe rețelele de socializare, poate reușim să fie găsită!

UPDATE:

Prietenul tinerei, Dănuț Călian, a transmis redacției TurdaNews că tânăra a fost găsită și că totul este OK.

UPDATE 2:

Apar noi informații. Conform unor surse, tânăra nu a ”dispărut”, ci s-a ascuns de prietenul ei, cu care a avut o altercație. ”Știrea cu tânăra de la Seven este o minciună de la așa zisul iubit al ei. Ea se află acum la Poliție pentru a da declarații, deoarece cu o seară înainte el a bătut-o, a spart mai multe geamuri și un aparat de la Seven.”, ne-a declarat o tânără care susține că știe situația.

”Este vorba de o dispariție. Nu am bătut-o! Am înjurat-o și atât! Se vede și pe camerele de la cazino că nu am lovit-o!”, a spus Dănuț Călian, pentru TurdaNews. ”Am avut o ceartă cu ea, pentru că mi s-a spus că mă înșeală. Nu am bătut-o și nu am amenințat-o, ci doar i-am aruncat un pahar de whiskey în față.”, a spus același tânăr pentru RefleqtMedia.

Citește și:

Răsturnare de situație! ”Dispăruta” a fost găsită cu o delapidare de 7.000 de lei!

tanara disparuta mesaj

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate