fbpx

Icon 14 Comentarii

imbecil

Un tânăr teribilist din Câmpia Turzii a pus la pământ semnul de circulație ”interzis”, amplasat în parcul Berc din localitate. Modul în care IMBECILUL și-a manifestat teribilismul este înfiorător!

Tendința de a distruge ceea ce întâlnești în cale este specifică celor cu un nivel intelectual redus, cum e și cazul imbecilului din imagini. Autoritățile locale fac eforturi serioase pentru a pune capăt acestei tendințe de distrugere a mobilierului urban, cazurile fiind adeseori relatate și de noi.

În cazul în care aveți informații despre identitatea acestui tânăr IMBECIL, sunteți rugați să sunați la Poliția Locală Câmpia Turzii (0264-991), pentru a i se aplica sancțiunea pe care o merită! Dacă nu îl cunoașteți, distribuiți articolul ca să ajungă la cei care poate îl pot recunoaște!

Vezi mai jos video-ul:

 

Problemele de acest gen, care vizează comportamentul indivizilor în comunitate, a fost sesizată și de un locuitor al orașului, care locuiește într-o țară dezvoltată.

”Curățenia nu ține doar de Primărie, ci și de bunul simț al fiecăruia. Din păcate nu toti il au...”, a spus Ionel Pavel, publicând și videoul de mai jos, în care arată că deși există un coș de gunoi gol la dispoziție, mulți au preferat să arunce mizeriile pe zona verde din parc.

”Coșul de gunoi este gol... și tot parcul plin de mizerie! Bravo Câmpia Turzii!”, a menționat Ionel Pavel în înregistrarea video pusă pe Facebook.

Vezi aici video: https://www.facebook.com/ionel.pavel.96/videos/2344911335757658/

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alin calin · 18:36 08.09.2019
  O știre și un asemena vocabular o jignire și umilire în presa nu am mai văzut IMBECIL CRETIN PROST TERIBILIST..... FEREASCĂ domnul sa scrie ProTv de București o asemenea relatare din partea presei locale... Ca județeană nu poți spune. Se aude în filmare.. Hai nu cred ca dai un haifive cu indicatorul.. Senzațional cade parca e lipit cu lipici..... Presa uita sa spune.. Un tânăr minor din oraș se agata de o provocare și bate un haifive cu un indicator și ups... Cade.. Oare ce firma la montat ca dacă era un vând de 50km pe ora zbura și lovea un copil.. Se numea dezastru natural.. Dar asa hai repede sa dea presa relatarea superba în care mai că nu îi spune ACEST SUGACI LOVEȘTE ȘI RUPE UN I DICATOR HAI SA ÎL DAM LA POLITIE REPEDE cam asta va era în gând sa scrieți dar de ochi lumi... Dar tot nu v-ați răbdat.. Ați dat cu piatra primi... Ceva declarații de la politie ceva dosar penal infracțiunea de distrugere... Nu mergeți voi presa sa dați declarație...
  • Acest comentariu este nepublicat.
   mircea · 10:03 09.09.2019
   ,,presa uita sa spune'' (rofl).Eu cred ca chiar daca este minor trebuie tras la raspundere pentru faptele lui(amenda....).Daca esti minor nu inseamna ca poti face ce vrei.
   Da,...in legatura cu lipiciul cred ca ai dreptate,dar sa nu uitam ca tot ce se distruge in acest mod se plateste de catre populatia din oras.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Om · 09:16 09.09.2019
  Stimabile Florea.
  Nu ma asteptam la o asemenea reactie din partea ta.
  Daca ar fi fost copilul tau de 15 ani, ai fi tacut, sigur nu sunai la politie.

  A facut ceva ce nu trebuia facut, dar nici sa ajungi la un asemenea limbaj. Sa fim seriosi totusi... om in toata firea, si reporter ziarist etc.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 09:19 09.09.2019
   Ești nebun, omule?! Cum să tolerăm un astfel de comportament?! Chiar nu înțelegi că stimulăm o societate de viitori delicvenți, cu un comportament antisocial?!
   Este IDIOT, omule! Este IDIOT, prin ceea ce a făcut! Nu este un EROU, să fie clar!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 16:36 09.09.2019
  Un amic, putin baut, om matur, nu adolescent, alerga după un taxi si s-a lovit cu capul de un semn de circulatie, semnul a ramas in picioare si amicul meu lat pe jos. Baiatul ala nu are nici o vina ca Dorel a pus semnul de mantuiala. Nu e nici erou, nici idiot, si nici tu nu esti mai presus decat cand jignești. Imi parenrau sa vad asemenea afirmații facute de cel care are ziarul nr. 1 in Turda.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 17:05 09.09.2019
   Îmi pare rău să-ți spun, dar exemplul tău nu are nimic în comun cu acesta... Din înregistrarea video se vede clar că a fost un gest deliberat... Tâmpit, dar deliberat!
   Bănuiesc că îi iei apărarea și lui Dincă, scriind că este o jignire să fie făcut criminal sau violator și că fetele alea ”sigur au vrut și ele”...
   Dacă nu ne trezim și nu ne resetăm gândirea, vom sfârși prin a avea societatea pe care ne-o dorim... Care va fi cu mulți violatori, cu multe fapte antisociale, cu bătăi pe stradă și cum multe altele...
   Sunt convins că atunci te vei ”trezi” și tu și vei înțelege de ce nu trebuie să acceptăm astfel de idioțenii... Dar va fi prea târziu...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 19:13 09.09.2019
  Ce chestie interesantă, s-au mobilizat toate neamurile şi prietenii idiotului care a doborât semnul, şi au început să posteze aici să-i ia apărarea. HUOOO...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Hatzjhom · 20:36 09.09.2019
  Mai bine ma uit la unnfilm decat sa citesc
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 22:00 09.09.2019
  Si eu tot asa zic. (giggle).
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 22:06 09.09.2019
  Si eu tot asa zic. 7598e
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator