fbpx

Icon Scrie un comentariu

contrasens

Un şofer a fost filmat circulând pe contrasens pe audostrada Transilvania, între Turda şi Câmpia Turzii, în judeţul Cluj.

Filmul în care apare maşina care rula pe contrasens, pe autostrada A3, între Turda şi Câmpia Turzii, a fost făcut de un şofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens şi a fost postat pe Facebook. În imagini se vede cum maşina se deplasează cu viteză pe contrasens, informează Ziua de Cluj.

Cazul nu este singular. Mai mulți conducători auto au fost surprinși cu camerele de bord ale mașinilor aflate în trafic, circulând pe contrasens, chiar și un biciclist a făcut imprudența să circule neregulamentar fără să se gândească, că în orice moment poate deveni o victimă a unui accident rutier. 

Pericolul este foarte mare, mai ales că niciun participant la trafic nu se așteaptă ca, pe autostradă, să-i apară un autovehicul care circulă cu viteză, din sens contrar. Ori, la o viteză de 130 km/h, când ești pus în fața unei situații de acest gen, pericolul unui accident pare a fi iminent.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator