fbpx

Icon Scrie un comentariu

politia locala cetatean spirit civic

Turdeanul P. Vasile (66 ani) în 2 septembrie 2019 la ora 11.35 s-a prezentat la sediul Poliției Locale și a predat un portmoneu negru găsit în Turda.

Dispecerul de serviciu a preluat portmoneul iar la verificarea acestuia în prezența unui martor, a constatat că acesta conține suma de 372 lei, carte de identitate, permis de conducere și carduri bancare.

În baza documentelor a fost identificat proprietarul portmoneului, domnul S. Hunor  din loc. Cluj-Napoca în vârstă de 35 ani, căruia i s-a solicitat  să se prezinte pentru a-și recupera portmoneul cu documente și întreaga sumă de bani.

Datorită operativității Poliției Locale și a faptului că numitul S. Hunor încă se afla în zona orașului, la ora 12.14 s-a prezentat pentru a i se restitui bunurile. Pe această cale transmite mulțumiri găsitorului și apreciază gestul său.

Poliția Locală Turda promovează astfel de comportamente, susține spiritul civic, mulţumeşte cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii  și vă recomandă să aveți grijă de bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră.

Poliția Locală Turda vă stă la dispoziție în limita competențelor legale.
 
Director Executiv,
Moldovan Valer

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator