fbpx
Scrie un comentariu

amenintare trafic

O femeie care conducea un autovehicul prin centrul Clujului a fost amenințată în trafic cu un pistol, de două persoane cu cagule, care se aflau într-un alt autovehicul. Toate echipajele de poliție din teren au fost alertate!

 

”În jurul orei 19:30, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost amenintata in trafic cu un pistol de catre doua persoane aflate intr-un alt autovehicul, persoane care aveau fetele acoperite cu cagule. 

In urma sesizarii, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificari pentru depistarea celor doua persoane. 

In scurt timp, politistii din cadrul Biroului Rutier au gasit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele doua persoane, la intersectia strazilor Piezisa cu Clinicilor. 

De asemenea, au fost identificate persoanele in cauza, stabilindu-se ca este vorba despre doi barbati de 27 si 31 de ani, din comunele Floresti si Iara, județul Cluj.

Asupra acestora a fost gasit un pistol neletal, o cagula si alte bunuri. 

Cei in cauza sunt la audieri in prezent pentru clarificare a tuturor aspectelor si luarea măsurilor legale”, a precizat Poliția Cluj.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator