fbpx

Icon Scrie un comentariu

poza disparut

Un tânăr în vârstă de 23 de ani este căutat de către polițiști și familie. Acesta a plecat azi-dimineață de la locuința din Cluj-Napoca și nu a mai revenit, iar telefonul îi este închis.

Dacă dețineți informații cu privire la acesta,  nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii desfășoară investigații pentru depistarea lui Gabriel TIȘE, un tânăr în de 23 de ani, din Râșca, care a plecat azi-dimineață de la locuința de reședință din Cluj-Napoca și nu a mai revenit. De asemenea, familia nu a mai putut lua legătura cu acesta, având telefonul închis.

Semnalmentele persoanei dispărute: 

175 cm înălţime, circa 70-75 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE:

Tânărul de 23 de ani a postat pe Facebook un mesaj de adio, în care anunță că vrea să moară din cauza unei dezamăgiri în dragoste. Poliția a anunțat, marți după-amiază, că tânărul este căutat după ce dimineața a plecat de la domiciliu, iar telefonul îi este închis.

UPDATE 2:

Tânărul a fost găsit, marți seara, în Dealul Negru, județul Cluj, și se află în afara oricărui pericol, transmite Poliția Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator