fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Incendiu autoturism

Un incendiu de autoturism a fost semnalat seara trecută în satul Crairât comuna Ploscoș.

Apelul pe numărul de urgență a venit în jurul orei 20 când o autospecială de stins incendii de la detașamentul de pompieri Turda s-a deplasat la locul evenimentului.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului mașina era deja cuprinsă de flăcări. Este vorba despre o Dacia Solenza. Din surse neoficiale, proprietarul mașinii și-ar fi incendiat propriul autoturim, deocamdată nu se cunoaște cauza gestului său.

Focul a fost stins după aproximativ o oră, în jurul orei 21,30, mașina a ars pe proprietatea privată a bărbatului, incendiul nu s-a extins și la alte construcții din preajmă, mașina a fost mistuită de flăcări în totalitate. Nu au fost persoane rănite” relatează Ciprian Cornea de la ISU Cluj.

UPDATE:

Proprietarul autoturismului este un cioban, care și-a incendiat mașina în semn de protest față de administrația locală, de autorități și de interlopi.

”Îi dau foc și poliția din comuna Ploscoș, domnul Ciungan, îi una cu interlopii, cu ăștia cu drogurile. Să ia măsuri și domnii de la Cluj și domnii de la București. Mi-o venit interlopii aici peste copii. Am patru copii mici. Am fost dus acasă în comună și le-o ridicat sabia că le taie grumazul. Acum umblă poliția din comună cu intimidări, domnul Ciungan.

Dau foc să nu mai am nimic. Să imi dea primăria mie ajutor social. Am avut 200 de capre și m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de pășunat la consilieri primăriei Ploscoș și la șmecheri, lainterlopi, iar mie cu 200 de capre mi-au dat 5 hectare.

Dacă e vorba îmi dau foc și la casă că sunt plătiți din banii noștri (autoritățile), măi fraților, nu s-or pus ei mandatari și vin interlopii cu săbii. Dă-i în morții lor! Eu tot ce am făcut am făcut pe munca mea. 

Nu mai încapi în lumea asta de interlopi și de șmecheri. Mi-au dat 5 hectare și acum vor să mi le ia și pe astea pentru că vor să dea în posesie. 

Să mă judece poporul. Dau foc la mașină, la stână și mă duc la ajutorul social, că e mai bine. 

Vor să mă duc de aici. Are un ginere care a venit din Anglia și a venit cu sabia la copii.

Stați liniștiți, cei care nu mă apreciați veți ajunge la fel!”, a povestit ciobanul Marcel, citat de Știri de Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate