fbpx

Icon Scrie un comentariu

vremea in septembrie

Administrația Națională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru luna septembrie. Până spre sfârșitul intervalului, vremea va fi mai caldă decât de obicei, iar în prima săptămână va ploua mai puțin.


Săptămâna 2-9 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.


Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile sudice, estice și sud-estice.


Săptămâna 9-16 septembrie


Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. 


Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei în estul și sudestul țării, iar în rest vor fi ușor excedentare.


Săptămâna 16-23 septembrie


Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.


Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și nord-vestice dar și ușor deficitar în regiunile sudice. În restul teritoriului, cantitățile de apă vor fi apropiate de cele normale ale intervalului.


Săptămâna 23-30 septembrie


Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.


Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, informează meteoromania.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator