fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

minore găsite

Cele trei fete, de 11, 15 și 16 ani, au fost găsite, luni, de polițiștii clujeni și încredințate părinților.

 

Astfel, potrivit polițiștilor, luni, în jurul orei 17:15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către o femeie din comuna Bobâlna cu privire la faptul că nu-și mai găsește fiica de la ora 15:30. Cele două se aflau pe raza municipiului Dej, pe strada 1 Mai, iar la un moment dat fiica reclamantei, în vârstă de 11 ani, ar fi plecat de lângă ea.

Polițiștii au reușit să o depisteze pe minoră în scurt timp pe strada Gheorghe Șincai, din Dej. Aceasta a fost condusă la sediul unității de poliție, iar ulterior încredințată părinților.

Tot luni, polițiștii au reușit să depisteze în Gilău o tânără din Miercurea Ciuc care ar fi plecat de acasă.

"La data de 26.08.2019, polițiștii Postului de Poliție Comunal Gilău au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 16 ani, din Miercurea Ciuc, în privința căreia existau indicii că se află pe raza localității Gilău. În urma investigațiilor efectuate, tânăra a fost depistată la domiciliul unei persoane din Gilău. Aceasta a fost încredințată părinților", mai precizează Poliția Cluj.

De asemenea, la data de 16 august 2019, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 15 ani, din comuna Baciu. În urma investigațiilor efectuate, tânără a fost depistată pe raza localității Viile Tecii, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Teaca. Minora a fost încredințată părinților. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate