fbpx

Icon Scrie un comentariu

minora

Moldovan Ciprian Valentin, turdeanul care și-a violat propria fiică la începutul lunii, mai rămâne 30 de zile în arest, după ce magistrații Tribunalului Cluj i-au respins acestuia contestația îndreptată împotriva încheierii Judecătoriei Turda care îi prelungea măsura preventivă, anunță BZC.ro.

 

Turdeanul a fost acuzat că și-a violat propria fiică, oral, după ce s-a certat cu soția sa.

Apropiații familiei spun că între bărbat și soția sa a fost o ceartă, iar femeia a decis să plece de acasă la mama ei, care locuia în apropiere. Însă, a fost alertată de vecini, care au auzit-o pe fată strigând după ajutor. Sosită acasă, femeia a sărit gardul, pentru că poarta era închisă, moment în care a aflat toată tragedia chiar din spusele fetei sale: tatăl său a violat-o, oral!

Citește și:

Detalii șocante despre cazul de viol de la Turda! Și-a violat propria fiică, oral!

Inițial, Moldovan Ciprian Valentin a fost acuzat de tentativă de viol, însă ulterior Institutul de Medicină Legală Cluj a confirmat agresiunea orală la care a fost supusă minora, astfel că încadrarea inculpatului s-a transformat din tentativă de viol în viol.

”În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223, alin. 2 din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi dispune arestarea preventivă a inculpatului MCV pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 lit. a, lit. b şi lit. c C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.pen. raportat la art. 43 alin. 5 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.08.2019 şi până la data de 08.09.2019 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Încuviinţează onorariul apărătorului desemnat din oficiu, av. Roman Ciprian, în cuantum de 626 de lei, sumă care va fi suportată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 10.08.2019, ora 11:50”, se arăta în încheierea judecătorilor turdeni, care dispuneau arestul preventiv în ceea ce-l privește pe inculpat.

Turdeanul riscă închisoarea între 5-12 ani, pentru că este într-o situație agravantă, minora fiind în grija sa.

Citește și:

15 cazuri de SEX CU UN MINOR, înregistrate la Turda, din 2015 și până acum!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator