fbpx

Icon Scrie un comentariu

adolescente scandal

Două hoaţe adolescente, care operează în centrul Clujului de mai bine de o lună, au lovit din nou, la propriu. O clujeancă a descris cum a fost târâtă într-o stație de autobuz cu scopul de a fi furată.


Acum aproape nici o lună, fetele din imagine “colecționau” bunurile altora pe strada Memorandumului din Cluj Napoca si nu numai.
Astăzi, la nici o lună după cele întâmplate, am fost târâtă pe jos de către fata din imagine, în jurul orei 18:00, în stația de autobus Regionala CFR.
Poliția nu poate să le facă nimic pe motiv că cele două nu pot răspunde din punct de vedere legal datorită vârstei. Rog persoanele care au mai avut probleme cu aceste două individe să mă contacteze pentru că doar împreună putem reuși să schimbăm ceva...sau cel puțin asa sper”, a relatat clujeanca agresată.

Contactat la sfârșitul lunii iulie de Monitorul de Cluj, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Traian Morar a confirmat că existau cel puțin șapte plângeri la adresa adolescentelor în cauză, soluționate. Acesta a explicat că fetele, toate din Cluj-Napoca și înrudite, acționează în grupuri de câte două și au vârsta de doar 12-13 ani! Deși au fost plasate de cel puțin trei ori în centre pentru minori, părinții fetelor au venit a doua zi și le-au scos de acolo. 

Evident, adolescentele s-au întors ulterior „la treabă”, iar având în vedere vârsta lor, autoritățile sunt legate la mâini: ele nu pot fi trase la răspundere! titrează Monitorul de Cluj.

Citește și: 

Hoațe adolescente căutate de polițiști!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator