fbpx

Icon Scrie un comentariu

autoungaria

Cei de la Trameco (Selina) au avansat foarte bine în ultimele săptămâni, atât pe partea de terasamente, cât și la structurile nodului Biharia și la pasajul peste calea ferată Satu Mare-Oradea.

În acest ritm, sunt șanse bune ca autostrada să fie gata în vara lui 2020, asta dacă și responsabilii din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere vor achita rapid facturile emise de constructor.

Din păcate, continuarea A3 până la Suplacu de Barcău nu stă prea bine, având licitații lansate acum doi (!) ani, în 23.08.2017. Sectorul Biharia-Chiribiș este încă în contestații, după o serie de decizii neinspirate ale celor din CNAIR. Pe segmentul Chiribiș-Suplacu de Barcău contestațiile s-au finalizat deja de două luni, dar semnarea contractului cu noul antreprenor (Construcții SA) se lasă așteptată.

„Pe cele trei tronsoane scoase la licitație în 20.03.2019, însumând aproape 56 km între Suplacu de Barcău și Nădășelu, depunerea ofertelor a fost amânată... din nou... pentru că oficialii CNAIR nu au fost în stare să răspundă clarificărilor cerute.

Ultimele două loturi nelicitate (secțiunea Poarta Sălajului-Nușfalău, 41 km, care conține și tunelul Meseș în apropiere de Zalău) sunt tot în aer, deși promisiuni pentru pornirea achiziției publice datează de mai bine de doi ani!” informează API.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator