fbpx

Icon Scrie un comentariu

flagrant droguri

Un consumator şi traficant de droguri din Alba Iulia a primit recent o a doua condamnare la închisoare cu executare într-un interval de un an şi jumătate, potrivit Adevărul. El trebuie să execute cinci ani şi șase luni în regim de detenţie pentru efectuare de operaţiuni cu produse psihoactive și deţinere de droguri de risc.

 

Faptele au fost săvârşite în timp ce era judecat în primul dosar pentru infracţiuni similare. Bărbatul a ajuns la închisoare în 2018 după o condamnare de 3 ani şi 10 luni primită tot pentru trafic de etnobotanice, alături de alţi 21 de membri ai unei grupări din Alba, Hunedoara, Cluj şi Bucureşti în urma operaţiunii ”Transilvania”. Recent, el a primit ce-a de-a doua pedeapsă de un an şi opt luni de închisoare.https://ad.ziuadecj.ro/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=65&loc=https%3A%2F%2Fziuadecj.realitatea.net%2Feveniment%2Fflagrant-delict-pentru-trafic-cu-etnobotanice-la-un-mall-din-cluj--188944.html&referer=https%3A%2F%2Fziuadecj.realitatea.net%2Feveniment%2F&cb=3baa039b1f

Prin contopire, instanţa a decis că acesta trebuie să stea 5 ani şi 6 luni la închisoare. Cercetările efectuate de poliţiştii de la BCCO Alba Iulia au relevat faptul că acesta comercializa, în cursul anului 2017, noi substanţe psihoactive sub formă de praf, cu preţuri cuprinse între 40-100 lei gramul, în principal altor persoane care se ocupă cu vânzarea unor astfel de substanţe, de obicei în cantităţi de peste 100 g.

Pentru dovedirea faptelor a fost autorizat un investigator sub acoperire, care a cumpărat de la bărbat, prin intermediul unui colaborator, substanţe psihoactive în valoare de 4.000 de lei. Cumpărarea autorizată a avut loc în noiembrie 2017, la un mall din Cluj-Napoca.

În 19 ianuarie 2018, în cadrul unor percheziţii efectuate în locuinţa şi autoturismul său, anchetatorii au descoperit mai multe plicuri în care se aflau produse psihoactive. Bărbatul a declarat că toate erau pentru consum popriu, iar vânzarea ce a avut loc la Cluj a justificat-o prin faptul că se apropia condamnarea în dosarul penal aflat pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia şi nu avea ce face cu 120 g de etnobotanice.

În faţa instanţei a recunoscut faptele, motiv pentru care a primit o pedeapsă spre minimul prevăzut de lege.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator