marian morar
m install
nello construct

ZMT 2019: Seară pe ritmuri de hip-hop (Foto + Video)

zamblau eugen

A doua zi de concerte pe scena principală de la Zilele Turzii a adus și unul dintre cele mai așteptate momente ale evenimentului: concertul BUG Mafia.

 

Uzzi, Tataee și Caddy au urcat pe scenă după ora 22:00 și au făcut un adevărat show. „Străzile”, „Pe coastă” sau „Cine e cu noi?” au fost doar câteva dintre cele mai cunoscute melodii care au răsunat în toată Turda.

Seara a început cu DJ Petrovan și a continuat cu Hori și prietenii. Primul este un DJ din Câmpia Turzii, în timp ce Hori a urcat pe scenă cu alți trei prieteni, toți turdeni.

Și Anda Adam a fost prezenta pe scena din Micro, aceasta realizând o conexiune frumoasă cu publicul, după ce a coborât de pe scenă și a dat mâna cu cei din primele rânduri.

Mâine, pe scena principală din Micro vor urca: Good Day (20:15), Andreea Bănică (21:00), Ștefan Bănică jr (22:00). Seara se va încheia cu un spectacol de artificii și tunuri de confetti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2