fbpx

Icon 2 Comentarii

zmt seara2

A doua zi de concerte pe scena principală de la Zilele Turzii a adus și unul dintre cele mai așteptate momente ale evenimentului: concertul BUG Mafia.

 

Uzzi, Tataee și Caddy au urcat pe scenă după ora 22:00 și au făcut un adevărat show. „Străzile”, „Pe coastă” sau „Cine e cu noi?” au fost doar câteva dintre cele mai cunoscute melodii care au răsunat în toată Turda.

Seara a început cu DJ Petrovan și a continuat cu Hori și prietenii. Primul este un DJ din Câmpia Turzii, în timp ce Hori a urcat pe scenă cu alți trei prieteni, toți turdeni.

Și Anda Adam a fost prezenta pe scena din Micro, aceasta realizând o conexiune frumoasă cu publicul, după ce a coborât de pe scenă și a dat mâna cu cei din primele rânduri.

Mâine, pe scena principală din Micro vor urca: Good Day (20:15), Andreea Bănică (21:00), Ștefan Bănică jr (22:00). Seara se va încheia cu un spectacol de artificii și tunuri de confetti.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Aliodor din Damasc · 02:43 18.08.2019
    toți expirații și naftalinele la turda țigan fest....
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Bhjj · 11:59 18.08.2019
    Daca dai o gaura in perete te amendeaza ca fazi zgomot... Blocurile din jur vibrau ca si la cutremur.... Locatarii si-au dat acordul oare pentru aciunea aceasta?
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator