fbpx

Icon Scrie un comentariu

cupluri ZMT

În această dimineață, programul Zilelor Municipiului Turda a continuat cu două evenimente devenite deja tradiție: premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie și parada automobilelor de epocă.

Primul eveniment, intitulat și Nunta de Aur, s-a desfășurat în sala mare a primăriei Turda, acolo 54 de cupluri au fost recăsătorite de primarul Matei Cristian care a avut rolul de ofițer de stare civilă.

Monia Koti, șeful SPAS Turda a citit numele celor care astăzi au încercat din nou emoția celui mai important moment din viața de cuplu, fiecare a primit câte o diplomă aniversară, o sumă de bani, iar doamnele un buchet de flori. Nu au lipsit nici momentele artistice, nici lacrimile de bucurie și felicitările rudelor aflate în sală.

Nunta de aur reprezintă o realizare extrem de importantă și frumoasă din viața unui cuplu. Este un moment emoționant, o amintire de neuitat în albumul vieții. Ne-am dorit pe această cale să le mulțumim și să le transmitem că sunt un exemplu de viață pentru noi toți!” este de părere primarul Matei Cristian

În parcul mare au poposit automobilele de epocă

Aproximativ 20 de mașini „de epocă” au defilat prin fața primăriei Turda, poposind în parcul central pentru a fi admirate de spectatori.

Vizitatorii au putut vedea și chiar și-au făcut poze cu mașini precum Fiat, Mercedes Benz, Triumph, Lada, Alfa Romeo, dar și autohtona Dacie.

Mașinile au venit în coloană, aducând cu ele un aer retro de calitate spre bucuria celor prezenți în parc.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator