fbpx

Icon Scrie un comentariu

mort baum 01

Poliția l-a identificat și apoi l-a reținut pe agresorul lui Pedro Onacă, turdeanul de 32 de ani care a decedat în fața unei săli de jocuri din Turda, după ce a primit un pumn fatal.

Conform celor mai noi informații, incidentul s-a produs pe la ora 1.45, iar ambulanța a sosit imediat după ora 2.00, manevrele de resuscitare durând circa 45 de minute, însă fără niciun efect.

Cel care l-a ucis în urma altercației, a fugit de la fața locului, dar și-a trimis două surori ulterior, să vadă ce s-a întâmplat cu victima. Agresorul este de etnie romă.

Vă reamintim că Pedro Onacă a decedat în urma unui conflict spontan, care s-a iscat în fața unei săli de jocuri de noroc de la Materna în noaptea de joi spre vineri.

Între timp, soția lui Pedro Onacă a anunțat că înmormântarea va fi duminică.

”Toți care doresc să își ea rămas bun de la  Pedro Onaca este la capela din Micro III, priveghi-ul este de la ora 18:00, înmormantarea este de la ora 13:00 duminică”, a anunțat Naomy Onacă.

Citește și:

Bărbat decedat în fața unei săli de jocuri de la Materna! A murit după ce a încasat un pumn! (UPDATE 3)

Soția celui decedat și-a manifestat indignarea față de jurnalistul Ovidiu Bucur, care pur și simplu a inventat o poveste (a scris că soția lui Pedro era cu agresorul acestuia și ulterior a fugit cu cel care i-a ucis soțul, abandonându-și cei 4 copii). ”Faptul că unele dintre aceste informații s-au dovedit a nu fi tocmai exacte, ne asumăm, pentru că într-o societate în care informația circulă repede, iar oamenii sunt tot mai însetați de „fenomenal”, ca jurnalist îți asumi să prezinți și informații inexacte”, a spus Ovidiu Bucur.

În această dimineață, speriat de posibilitatea de a fi acționat în instanță (a mai pierdut un proces pentru invenții în articole, având de plătit 15.000 de lei), Ovidiu Bucur și-a cerut scuze public pentru măgăria făcută. 

Citește și:

Jurnalistul FAKE NEWS inventează din nou! (UPDATE: Recunoaște că inventează!)

Citește și:

Vezi AICI video cu lovitura care l-a ucis pe Pedro Onacă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator