fbpx

Icon Scrie un comentariu

ponei maltratat

Un bărbat a maltratat un ponei, la Câmpia Turzii. Căluțul a fost lovit cu bestialitate în zona ochilor. S-a făcut sesizare la Poliție, iar individul care a maltratat căluțul riscă închisoarea!

 

“Bună prieteni! Din păcate vin doar cu vești rele. Mi-a fost semnalat un nou caz de maltratare, de data aceasta asupra unui ponei. Căluțul a făcut greșeala să intre în ograda vecinului, probabil i-a făcut mici pagube dar asta nu e un motiv să-l omori. Cazul a fost trimis la Poliția Câmpia Turzii pentru rezolvare. Sper că băieții vor rezolva cazul cu obiectivitate. Suntem cu ochii pe ei…”, a spus femeia care a postat incidentul pe internet.

Ulterior a revenit, precizând: “In legătură cu poneiul am aflat că de fapt a fost ademenit să intre în curtea vecinului de către acesta, lucru mult mai grav, probabil individul voia să-și măsoare puterea cu cineva și a ales un căluț. Oare de ce nu te lupți cu un tigru flămând?!!!”.

Din nefericire, nu este primul caz de maltratare a unor animale, la Câmpia Turzii.

În noiembrie 2018, o pisică a fost găsită străpunsă cu o tijă metalică și a fost lăsată să agonizeze pe domeniul public la Câmpia Turzii, respectiv în curtea unei școli. Atunci, nu au fost identificați făptuitorii.

Citește și:

Act de sadism la Câmpia Turzii!

În februarie 2017, un bărbat a maltratat un câine, în cartierul Șarât. Bărbatul a fost identificat și apoi i s-a făcut dosar penal.

Bărbatul care a spânzurat un câine în Câmpia Turzii a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției. Pentru uciderea animalului a primit 6 luni de închisoare, dar pentru că mai avea o condamnare din alt dosar, s-a ales cu o pedeapsă rezultantă de 1 an și 5 luni închisoare, cu suspendare pe un termen de supraveghere de 2 ani și 6 luni.

Citește și:

Bărbatul vinovat de maltratarea unui câine, la Câmpia Turzii, a primit închisoare cu suspendare! Dar va presta 100 de zile de muncă în folosul comunității!

Deocamdată, instanțele au fost mai îngăduitoare cu astfel de cazuri abominabile.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator