fbpx

Icon Scrie un comentariu

ziua pompieri

ISU Cluj organizează astăzi Ziua Informării Preventive, la Detașamentul de Pompieri din Turda.

 

Astăzi, oricine dorește, poate să viziteze Detașamentul din Turda, mașinile, precum și diferitele unelte care ajută pompierii în intervențiile lor.

Acțiunea a început la ora 10 și durează până la ora 14:00.

Principalele teme abordate în cadrul acestor acțiuni vizează măsurile de apărare împotriva incendiilor și regulile de comportare pentru prevenirea situațiilor de urgență pe timpul perioadelor caniculare.

Dacă data de 13 pică în ziua de marți, înseamnă pentru noi că este ”Ziua Informării Preventive” și este cel mai bun moment pentru a ”prevenii ghinionul” împreună.
Ce fel de ”ghinion”? 
Orice informație referitoare la cum putem preveni și cum trebuie să ne comportăm pe timpul producerii unei situații de urgență. 
Și de ce ar putea fi cu ”ghinion”? 
Pentru că s-ar putea să ne dăm seama că ar fi meritat puțin mai multă atenție atunci când este deja prea târziu.
Cum putem face asta? 
Vă așteptam în subunitățile noastre de intervenție din Cluj-Napoca, Dej, Turda și Huedin, mâine, 13 august a.c., între orele 10.00-14.00, cu porțile deschide pentru toți cei care doresc să ne cunoască mai îndeaproape.
Iar dacă considerați că temperaturile de afară sunt prea ridicate pentru a ne vizita, vă sfătuim să renunțați și la alte activități solicitante, să rămâneți mai mult în spații climatizate (complexele comerciale, clădiri publice, etc.), să vă hidratați cât mai mult și să vă interesați de starea celor mai vârstnici dintre noi.
Găsiți și on-line cele mai bune informații preventive dacă accesați pagina de internet dedicată: 
https://fiipregatit.ro/ sau dacă folosiți aplicația DSU pentru telefoane inteligente: http://www.dsu.mai.gov.ro/descarca-gratuit-aplicatia-dsu/” au transmis reprezentanții ISU Cluj, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de facebook.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator