fbpx

Scrie un comentariu

call center G 790x400 c

Reprezentantul unui Call Center Medical acuză Direcția de Asistență Socială Turda că nu-i mai plătește serviciile, de 4 luni, deși există un contract încheiat între părți! Reprezentantul societății spune că viceprimarul ”a negociat” acest contract. Direcția de Asistență Socială Turda are personalitate juridică distinctă, iar în catalogul de achiziții de pe SICAP (portalul achizițiilor publice) nu figurează un astfel de contract.

 

”Primaria Municipiului Turda a semnat, prin intermediul Directia De Asistenta Sociala Turda in data de 21/09/2018 contractul Nr.15  de prestari servicii medicale cu firma Digital Telemed Systems, prin care cea din urma s-a obligat sa puna la dispozitia cetatenilor din Turda un ”Call Center Medical” in care vor lucra timp de 14 ore pe zi 7 zile pe saptamana o echipa de medici Cardiologi si Internisti.

Serviciu a fost pus la dispozitie si laudat de personalul Primariei si a Directiei de Asistenta Sociala, televiziunea locala producand un filmulet in care se arata prestarea acestor servicii si multumirea, satisfactia si mandria cetatenilor de calitatea si utilitatea servicilor.

De 4 luni Directia de Asistenta Sociala nu mai plateste servicile spunand ca nu primeste bani de la Primarie.

Viceprimarul spune ca nu este problema lui, cu toate ca el a negociat acest contract.

Pe scurt, servicile sunt puse in continuare la dispozitie, medicii in Call Center sunt la datorie, dar platile nu se mai efectueaza. 

Indemnam cetatenii din Turda sa isi ceara drepturile de a beneficia de servicii medicale rapide si de calitate, si totodata sa se ancheteze de ce nu se efectuaza platile!”, a precizat Sorin Shmuel Ilovici, reprezentantul societății Digital Telemed Systems.

Societatea Digital Telemed Systems a fost înființată în anul 2016, iar în anul 2018 a avut o cifră de afaceri de 408.504 lei și un profit net de 274.176 lei, cu 1 singur angajat.

Mai ciudat este că deși acest Call Center Medical funcționează din toamna anului trecut, nu a existat o campanie publică de informare în privința serviciilor oferite, precum și a potențialilor beneficiari ai acestor servicii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator