fbpx

1 Comentariu

lot autostrada

Constructorul unui lot de pe Autostrada Sebeș-Turda a sistat aproape în totalitate lucrările.


Potrivit Asociației Pro Infrastructură este vorba despre lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor  Impresa Pizzarotti.


„Constructorul Impresa Pizzarotti A SISTAT APROAPE ÎN TOTALITATE lucrările pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, așa cum se vede din filmările celor de la Ziarul Unirea.


Ritmul a scăzut treptat în ultima perioadă, iar motivul neoficial al noii înrăutățiri a situației este atitudinea celor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere care certifică foarte târziu lucrările executate sau chiar refuză să le certifice.


Conform raportului CNAIR din iulie, stadiul fizic a ajuns la 73,5%, însă cel financiar este de doar 61,43%. Diferența de 12 procente înseamnă aproximativ 65 de milioane de lei, bani investiți de italieni în șantier și încă nedecontați de statul român” informează API.

 

Realist vorbind, cei 17 km ar putea fi inaugurați complet (toate nodurile și bretelele) abia spre sfârșitul anului viitor. Dar în condițiile actuale, plătind cu țârâita din cauza disputelor tehnice, birocratice și contractuale, chiar și finalizarea în 2020 iese din discuție, sunt de părere reprezentanții asociației. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 22:12 12.08.2019
    Nenorociții ăștia, stau si te amendează ca nu ai rovigneta, dar sa ne puna la dispoziție drumuri cum trebuie nu-s in stare. Suntem o nație de mamaligi. Din octombrie 2016 cand trebuia sa fie gata tot, cati oameni au murit intre Turda si Sebes, câți oameni au stat cu orele in trafic? Cine ne despăgubește pe noi ca Ministerul Transporturilor si CNAIR sunt niste kkturi.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator