marian morar
m install
nello construct

Lotul 1 din autostrada Sebeș-Turda pe stand by

zamblau eugen

Constructorul unui lot de pe Autostrada Sebeș-Turda a sistat aproape în totalitate lucrările.

Potrivit Asociației Pro Infrastructură este vorba despre lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor  Impresa Pizzarotti.

„Constructorul Impresa Pizzarotti A SISTAT APROAPE ÎN TOTALITATE lucrările pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, așa cum se vede din filmările celor de la Ziarul Unirea.

Ritmul a scăzut treptat în ultima perioadă, iar motivul neoficial al noii înrăutățiri a situației este atitudinea celor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere care certifică foarte târziu lucrările executate sau chiar refuză să le certifice.

Conform raportului CNAIR din iulie, stadiul fizic a ajuns la 73,5%, însă cel financiar este de doar 61,43%. Diferența de 12 procente înseamnă aproximativ 65 de milioane de lei, bani investiți de italieni în șantier și încă nedecontați de statul român” informează API.

 

Realist vorbind, cei 17 km ar putea fi inaugurați complet (toate nodurile și bretelele) abia spre sfârșitul anului viitor. Dar în condițiile actuale, plătind cu țârâita din cauza disputelor tehnice, birocratice și contractuale, chiar și finalizarea în 2020 iese din discuție, sunt de părere reprezentanții asociației. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2