fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

pompieri Turda

Marți, la detașamentul de pompieri Turda se va organiza o zi a porților deschise în cadrul evenimentului „Ziua Informării Preventive” ce are loc în fiecare an pe 13 august.

 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U) s-a raliat inițiativei derulată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de 13 care se suprapune cu ziua de marți, se organizează "Ziua Informării Preventive".

Sărbătorită sub sloganul "Preveniți ghinionul", având ca logo pisica neagra, Ziua Informării Preventive va fi marcata la Turda în intervalul orar 10-12, printr-o serie de activități informativ-educative pentru conștientizarea diverselor pericole care pot fi prevenite.

La detașamentul de pompieri Turda pe lângă activitățile informative va fi și o expoziție statică cu tehnica de luptă, exerciții demonstrative și nu numai.

Principalele teme abordate în cadrul acestor acțiuni vizează măsurile de apărare împotriva incendiilor și regulile de comportare pentru prevenirea situațiilor de urgență pe timpul perioadelor caniculare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator