fbpx

Scrie un comentariu

vremea august

Administrația Națională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până la începutul anului școlar, 9 septembrie. Vremea va fi mai caldă decât de obicei, în următoarele patru săptămâni

Săptămâna 12-19 august


Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice


Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sud-vestice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.


Săptămâna 19- 26 august


Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în sud-vestul țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 


Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în nord-estul teritoriului și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.


Săptămâna 26 august – 2 septembrie


Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile.


Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.


Săptămâna 2-9 septembrie


Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toată țara.


surse: meteoromania.ro , accuweather.com 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator