fbpx

Icon Scrie un comentariu

IMG 20190810 234138

Un accident violent s-a produs în această seară, pe drumul european care traversează localitatea Tureni.

Din primele informații neoficiale, au fost implicate două autoturisme, unul fiind proiectat în gardul unei case, iar cealaltă răsturnându-se la impactul cu separatoarele de sens.

Nu se știe dacă au fost victime, însă pagubele materiale sunt majore.

După realizarea separatoarelor de sens, la Tureni s-au produs cu mult mai multe accidente decât înainte, deși se spune că acestea au fost făcute tocmai pentru sporirea siguranței rutiere.

UPDATE:

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Tureni.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, și pasagerii ieșiți din autoturisme. O femeie de circa 20 de ani a fost consultată de echipajul SAJ, însă nu a fost transportată la spital.

Pompierii au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției, au sprijinit proprietarul autoturismului răsturnat să o readucă pe roți și au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de lichide auto din autoturisme.", a transmis ISU Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator