fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

gilau nadășelu

Inaugurat abia cu un an în urmă, segmentul de autostradă dintre Gilău şi Nădăşelu are nevoie, deja, de intervenția muncitorilor. Asfaltul este plin de petice, iar pe margine pământul a luat-o la vale în mai multe zone. 


Pe o porţiune lungă de câţiva metri muncitorii au fost nevoiţi să înlocuiască asfaltul turnat în urmă cu nici un an însă problema nu pare să se fi rezolvat. Crăpăturile mari din rigolele de scurgere ne arată că autostrada se surpă puţin câte puţin în fiecare zi, potrivit observator.tv.


"Au apărut nişte denivelări şi atunci cei de la UMB au intervenit acolo şi au rezolvat. Au frezat, practic, pe 19 metri şi au rezolvat această denivelare. Intervenţia s-a făcut pe banii constructorului pentru că se află în perioada de garanţie", a declarat Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR. 


Pentru a ține şoferii departe de zonele cu probleme, au fost montate şi balize care să devieze traficul pe o singură bandă, iar, pentru siguranță, limita de viteză a fost redusă, în unele locuri, la jumătate.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator