fbpx

Icon Scrie un comentariu

inaintari in grad

Zilele trecute la sediul unității a avut loc ceremonia militară de înaintare în grad, respectiv trecere în rezervă a unor cadre din batalion. Activitatea a fost condusă de comandantul batalionului, locotenent-colonel Remus Filimon.


Plutonierii majori, Șandor Daniel și Sărac Gheorghe, au fost avansați la gradul de plutonier adjutant, iar sergenții, Dicu Viorel și Zăhan Sebastian, au primit gradul de sergent major.


Totodată, plutonierul adjutant Tălmaciu Florin, caporalul clasa I Pintea Iacob și caporalul clasa a II-a Vălean Cosmin Nicolae, au fost trecuți în rezervă, primind diplome de excelență și placheta batalionului, în semn de recunoștință și apreciere pentru întreaga activitate desfășurată.


De asemenea, în cadrul ceremoniei, cu ocazia centenarului armei tancuri următorilor ofițeri și personal civil contractual, li s-a conferit Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, astfel: maior Balmoș Dumitraș-Gabriel, maior Ionescu-Suciu Daniel, Moldovan Ofelia-Augusta și Cical Mărioara.


Colectivul Batalionului 814 Tancuri „Mihai Vodă” le urează, personalului trecut în rezervă, multă sănătate și bucurii alături de cei dragi, iar personalului în activitate, succese deosebite.

Text și Foto: locotenent Andreea Dan

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator