fbpx

Icon 8 Comentarii

cont ajutor umanitar

Pârv Lucian, plutonier major, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Turda apelează la ajutorul semenilor noștri pentru a-și salva soția grav bolnavă.

 

Pârv Anca, în vârstă de 37 ani, a fost diagnosticată cu cancer de sinus etmoid (SNUC), tumoarea este prea mare pentru a fi operate în țară, fiind extinsă până la nivelul creierului.

În momentul de față,colegul nostru împreună cu soția sa se află la o clinică din Istanbul (Turcia), unde pacienta va urma un tratament urmat de operație, costul procedurii până în prezent depășește 50.000 euro. Bani de care familia nu dispune. Apelăm la ajutorul semenilor noștri pentru a salva viața unei turdence aflată în suferință!” se arată în mesajul postat de colegii pompierului.

Donațiile se pot face în contul deschis în lei la Banca Transilvania.

Cont în lei: RO32BTRL05101201548325XX

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Flush · 22:44 08.08.2019
  Ii trebuie donatii cand duce o viata de lux? Rusine! De botoxul din buze a avut bani ? Are bani si pentru tratamentul de cancer ca daca nu avea nu era in Turcia. Bine ca amaratii care chiar au nevoie, nu cer donatii si mor pe capete si o botoxata ca asta, ii scoate la barbatuso gradele in fata (pentru fraierirea adversarului) ca sa induioseze lumea.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Didi · 21:09 21.08.2019
   Daca cineva din familia ta ar avea aceasi problema probabil ai fi gandit altfel...sa iti dea Dumnezeu exact cum zici si faci....paduche
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Paula · 08:13 12.08.2019
   Draga "Flush"... Dacă nu vrei sa ajuți.. Mai bine stai deoparte... Nu mânji imaginea si onoarea unor oameni care deja suferă prea mult... ☹️
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Alin · 07:51 11.08.2019
   Flush esti un retardat mintal,cum poti vorbi asa ceva despre o persoana bolnava?Vai steaua ta.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Asiminei Alexandrina · 00:02 09.08.2019
  Tie sa-ti fie rusine ca vorbesti asa de o persoana bolnava
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Stelian Moldovan · 11:47 09.08.2019
  Flush,inițial, citind postarea ta,m-am gândit să-ți răspund cu aceiași răutate cu care ai scris postarea respectivă,însă gândindu-mă la prietenul și colegul meu care trece prin momente grele,alături de soția lui grav bolnavă,sunt sigur că ei nu ar accepta să fac așa ceva.Să lămurim puțin problema:apelul umanitar nu l-au solicitat ei,ci l-am făcut noi,colegii pompieri,a lui Lucian.Am aflat de problema gravă a lor,doar când aceștia au plecat în Turcia,aflând ulterior că și-au pus casa de vânzare,precum și a părinților unuia dintre ei.Nu s-au plâns la nimeni,nu au cerșit milă,au făcut totul în cea mai mare discreție.Așa că,înainte de a posta ceva ,documentează-te,și pe urmă aruncă cu mizerii.Căt despre viață de lux și botox ,e clar că nu cunoști persoanele respective.Cu regretele de rigoare,că am fost nevoit să-ți răspund,Stelian Moldovan,pompier la Detașamentul Turda !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  RAMONA · 20:59 09.08.2019
  Flush cred ca tu nici nu sti despre cine vorbesti ,sa iti fie rusine ,in primul rand nu are botox si in al doilea nu cred ca te priveste pe tine nu a ales ea sa fie bolnava ,din pacate boala nu intreaba pe nimeni daca o vra sau nu.Pune-te cinci minute in sitiatia aceste fete si dupa intreaba-te ce si fi facut tu,daca nu poti atunci nu te poti numi om.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alina · 21:11 09.08.2019
  Flush..... ESTI UN JEG!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator