fbpx
Icon Scrie un comentariu

nod rutier Bogata

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură (API) au publicat imagini inedite cu lucrările de la podul de la Bogata, parte a lotului 3 al Autostrăzii A3 – Autostrada Transilvania.

„Avem ceva special pentru voi: un clip cu ridicarea unei grinzi metalice la podul de la Bogata, chiar pe deschiderea peste Râul Mureș, parte din lotul Iernut-Chețani al Autostrăzii A3. 

Cadrele aeriene spectaculoase surprind cum macaraua Liebherr LR 1600/2, supranumită de noi "monstrul de la Gilău", se balansează sub greutatea grinzii de 152 de tone (lungă de 40 de metri), în timp ce se deplasează pe șenile până în poziția potrivită pentru coborârea secțiunii la nivelul tablierului. Sarcina a stat în cârlig până a fost sudată de restul suprastructurii podului.

Ieri a fost instalat și segmentul de tablier vecin. În plus, antreprenorul a început sudarea la sol a restului grinzilor metalice aferente celuilalt capăt al impresionantei structuri de la Bogata. După asamblarea la sol, și acestea vor fi puse pe poziții prin procedee similare” scrie API pe Facbook.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator