fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

zolty

Zolty este un binecunoscut al mediului online din zonă prin postările sale de pe blogul personal.

 

În luna iulie s-a declanșat o campanie online și nu numai pentru strângere de fonduri astfel încât acesta să beneficieze de un cărucior electric.

La campanie s-a alătura și societatea AMD Topografie SRL care a donat 10% din onorariul perceput pentru achiziția unui cărucior electric.

Comandă o lucrare cadastrală în perioada 1 august 2019 - 1 septembrie 2019 și 10% din onorariul perceput va ajunge la Petru Zoltan Egyed din loc. Bogata, com. Călărași, CJ pentru a-și putea îndeplini visul de a avea un cărucior electric.

Detalii despre strângerea de fonduri puteți găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/zolty.bogata  și pe www.zoltybogata.ro ” se arăta în mesajul societătii

Acum Zolty a adunat suficienți bani astfel încât să-și îndeplinească visul.

Salut, începând de azi se încheie Campania de Strângere de Fonduri pe Facebook pentru Visul meu, a durat 50 zile și sau adunat 6.041 euro. Vreau să mulțumesc în primul rând Lui Dumnezeu că a făcut acest lucru posibil și la toți oamenii care au donat și distribuit această strângere de fonduri. Vreau să mulțumesc la Timea, ea ma încurajat foarte mult pentru a încerca și tot ea mi-a făcut această strângere de fonduri. Pentru mine e o mare bucurie și nici acum nu-mi vine să cred că chiar e adevărat, am bani pentru un Meyra Optius 2 nou, visez la asta de mulți ani. Mai durează ceva timp până primesc banii, comand Optimus-ul. Am găsit pe cineva care mă va ajuta cu transportul din Germania în România, revin cu detaliile la timpul potrivit......Am avut 243 de donatori, care au crezut în Visul meu și m-au susținut necondiționat, ei nu sau gândit că dacă îmi doresc un cărucior electric nou, ar fi un moft 🙁 ei tot au donat pentru mine și le mulțumesc din inimă. Am mai avut 608 distribuiri, cam puține pentru că am peste 3.600 prieteni în lista mea, din păcate unii dintre ”prieteni” pe care eu i-am ajutat, au refuzat să mă ajute cu o distribuire 🙁 ,aveau și un motiv foarte intemeiat, au considerat că un cărucior nou e un moft pentru mine și nu o necesitate 🙁 ,când ești la greu, afli care îți sunt prieteni adevărați. Am fost foarte surprins când am primit donații de la câteva persoane cu dizabilități, sau când am primit cea mai mare donație de 529euro în primele zile de la un prieten din lista de prieteni. Am spus-o de la început, nu am crezut că se vor aduna banii, pentru că era o sumă imensă, dar Dumnezeu mi-a arătat că la El, totul e posibil, sau dacă cerem ceva pe voia Lui, ne dă, Slavă Lui. De acum încolo, voi lupta și pentru alții, care vor dori ca și ei să lupte pentru ce au nevoie. Multă sănătate!” scrie Zolty pe blogul personal.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator