fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

pod aries

Lucrările la podul de peste Arieș, din zona A&A, vor începe din luna septembrie a acestui an, au anunțat reprezentanții CNAIR, care au menționat că până la sfârșitul acestei luni trebuie finalizată proiectarea și obținerea autorizației de construire.

Podul de la ieșirea din Turda spre Alba Iulia aparține de CNAIR, care în acest an a organizat o licitație pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție a lucrărilor. Licitația a fost adjudecată de S.C. ANTREPRIZA DE REPARAȚII ȘI LUCRĂRI – A.R.L. S.A.

Suma alocată pentru reabilitarea podului de pe DN 1 este de 7,5 milioane lei fără TVA, prevăzută în bugetul pentru anul 2019, susțin cei de la CNAIR. 

Lucrările la podul de peste Arieș sunt estimate să dureze 1 an de zile, conform contractului încheiat în urma licitației. Pe durata lucrărilor, circulația peste pod va fi închisă.

Cei de la CNAIR au propus rute alternative de circulație pe strada 22 Decembrie 1989, dar și pe la Câmpia Turzii. Ambele rute, însă, au problemele lor. Pe strada 22 Decembrie 1989 tocmai au debutat lucrările de reabilitare/modernizare, în baza unui proiect cu finanțare europeană (din informațiile noastre, lucrările majore se vor executa pe câte un sens), iar la Câmpia Turzii autoritățile locale au impus aplicarea unei taxe de tonaj pentru traficul greu care tranzitează urbea, tocmai pentru a împiedica eventualii transportatori care ar dori să folosească această rută.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator