fbpx

Icon Scrie un comentariu

general Gordon

După ce zilele trecute, Generalul Jeffrey L. Harrigian (Commander of U.S. Air Forces in Europe and U.S. Air Forces Africa, Commander of Allied Air Command) a efectuat o vizită în România, iată că acum un alt demnitar este în misiune la Baza 71 Aeriană.

 

Agenda oficială a generalului american a inclus şi o vizită la Baza 71 Aeriană, prilej cu care s-a întâlnit cu echipa de comandă a Bazei 71 Aeriană şi cu militarii detaşamentului american dislocat la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, participant la exerciţiul bilateral româno-american "Dacian Viper 19".

Acum, Şeful Gărzii Naţionale Alabama a efectuat o vizită oficială în România. Agenda oficialului american a inclus şi o vizită în Baza 71 Aeriană.

Baza 71 Aeriană a găzduit începând cu anul 2007 numeroase exerciţii comune, româno-americane la care au participat şi unităţi aparţinând Alabama Air National Guard, componentă a Alabama National Guard.

Pe timpul vizitei General Maior Sheryl Gordon s-a întâlnit cu echipa de comandă a Bazei şi a vizitat facilităţiile puse la dispoziţie de Baza 71 Aeriană în calitate de naţiune gazdă, se arată pe pagina de Facebook a unității militare.

Foto: Adela Oltean

gordon 2

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator