fbpx

Icon Scrie un comentariu

drum distrus

Deputatul Horia Nasra trage din nou un semnal de alarmă privind principalele drumuri turistice din județ, asfaltate de Consiliul Județean Cluj, care la câteva luni de la modernizare sunt deja „praf”.


Principalele rute turistice ale Clujului – DJ 107M, care traversează localităţile Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara şi DJ 107P care face legătura între Gilău şi Mărişel – s-au transformat în cimitire auto pentru şoferii din zonă şi turişti.


Reabilitarea DJ 107 P a fost promisă în mai multe rânduri de Alin Tişe, de prin 2011 chiar, însă în prezent drumul este aproape impracticabil.
Deputatul PSD, Horia Nasra, a prezentat istoricul promisiunilor domnului Tişe:


1 septembrie 2016: “Drumul judeţean de interes turistic DJ 107P Gilău (DN1) – Someşul Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) a intrat în reparaţii În cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 107P Gilău (DN1) – Someşu Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) au demarat şi se desfăşoară în ritm susţinut lucrări de întreţinere şi reparaţii care vizează un tronson cu o lungime totală de peste 44 de kilometric”.


4 septembrie 2017: „Mă bucur să pot anunţa clujenii că în perioada imediat următoare vom demara lucrările de modernizare a acestui drum judeţean de o importantă cu adevărat strategică pentru judeţul Cluj şi pe care sunt situate multe dintre cele mai importante obiective turistice şi recreative din judeţ precum complexul de lacuri Tarniţa-Someşul Cald-Gilău, comuna Mărişel, respectiv lacul de acumulare Beliş-Fântânele. Sute de mii de persoane, clujeni şi turişti, deopotrivă, vor avea astfel la dispoziţie o variantă mult mai rapidă şi facilă de a ajunge din drumul european E60/DN1 spre inima Munţilor Apuseni”, a anunţat Alin Tişe.


22 mai 2018: “Au demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean Gilău – Someşu Rece – Mărşsel – DN 1R Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean DJ 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R, un proiect amplu ce vizează tronsonul cu o lungime de 44,26.


4 aprilie 2019: "Lucrările de modernizare pe drumul județean DJ 107P (DN 1) au fost reluate, a anunțat Consiliul Județean Cluj.
Pe drumul județean DJ 107P (DN 1), Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R, lucrările de reabilitare şi modernizare au fost reluate. Acestea au fost suspendate pe perioada iernii. 


Demarată în cursul anului trecut, investiția pe drumul județean vizează un tronson cu o lungime de 44.26 kilometri. În această etapă, conform autorităților, se execută operațiuni de frezare a căii de rulare. Aceste operațiuni au loc în vederea turnării celor două straturi de asfalt, binder și strat de uzură. Lucrările se desfășoară pe raza localității Gilău, de la joncțiunea cu drumul național DN 1".


„Ruşine să le fie celor din Consiliul Judeţean Cluj!”, se încheie comunicatul de presă semnat de deputatul PSD Horia Nasra.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator