fbpx

Icon Scrie un comentariu

tanara rapita

Polițiștii clujeni au depistat și reținut doi bărbați acuzați de comiterea mai multor infracțiuni de furt și pentru lipsire ilegală de libertate.


Aceștia au luat cu forța o tânără din Cluj Napoca, chiar din propria locuință. Acum vor răspunde în fața legii pentru fapta comisă!


La data de 31 iulie 2019, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Secţia 4 Poliţie au reuşit identificarea şi reţinerea a doi bărbaţi cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


"Cei doi bărbaţi, de 20 şi 24 de ani, din comunele Apahida şi Baciu, sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme şi locuinţe, fapte produse în perioada 16 iunie – 8 iulie 2019, pe raza municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, după ce la data de 30 iulie 2019, ar fi pătruns într-o locuinţă de pe raza municipiului Cluj-Napoca și ar fi obligat o tânără de 18 ani, prin folosirea forței, să-i însoțească", transmite IPJ Cluj. 


La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator