fbpx

Icon 3 Comentarii

pnl ct ghemes

Situație comică în administrația locală din Câmpia Turzii: viceprimarul Sabin Ghemeș a fost amendat de un polițist local, instituție care este subordonată Primăriei, iar articolul prin care viceprimarul a fost făcut public de rușine a fost publicat de un angajat al Primăriei!

Viceprimarul Sabin Ghemeș își parchează mașina de teren de regulă în acel loc (de precizat că acest autovehicul nu apare menționat în declarația de avere, deși este utilizat de viceprimar de foarte mulți ani, inclusiv în perioada mandatului de viceprimar), respectiv în fața fostei intrări în Primărie (lângă părculeț), așa că încă nu e lămurit de ce tocmai acum a încasat amendă de la Poliția Locală, instituție subordonată administrației locale. Iar angajatul Primăriei, Adrian Soporan (care este și jurnalist la un săptămânal local), tocmai azi a văzut că mașina nu era parcată OK și... a scris!

Pe de altă parte, polițiștii locali au amendat recent și societatea Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA, subordonată administrației locale, cu 2.500 de lei, pentru că nu a respectat normele de mediu, din mașina de colectare a deșeurilor scurgându-se un lichid urât mirositor.

Probabil, următoarea mișcare va fi o dispoziție de amendare din partea viceprimarului, pentru angajatul Primăriei (jurnalist), care încă nu și-a publicat declarația de avere pe siteul insituției, deși avea această obligație.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  grigore · 12:11 20.09.2019
  Politia locala din Campia Turzii face acum legea in oras! Cel mai tare politist local din Campia Turzii, fost viceprimar este "specializat" in amendat batrani fara sa dea un avertisment!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Zina · 14:08 20.09.2019
  Tanarul asta maghiar ce a fost vice primar e un nesimtit! Tot orasul stie ca uraste romanii si cand are ocazia i amendeaza cu tupeu. Deabia asteapta sa dea drumul la sirena si alearga cu masina in oras ca un descreierat.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 14:12 20.09.2019
   Vă atenționez că un asemenea limbaj, care incită la ură în ceea ce privește etnia, nu are ce căuta în spațiul public!
   Dacă aveți probleme cu procesul verbal, îl contestați în instanță!
   dacă veți continua cu acest limbaj, vom lua măsurile de rigoare!
   Mulțumim pentru înțelegere!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator