fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

chetani iernut

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura (API) au filmat şantierul tronsonului Câmpia Turzii-Chețani, parte din Autostrada Transilvania (A3) spre Mureş. 


Lucrările se miscă gru, iar cei de la API, sunt de părere că tronsonul respectiv nu va fi deschis traficului rutier nici în 2021. 


Pe lotul Câmpia Turzii-Chețani, parte din Autostrada A3, cei de la Straco au același ritm de execuție extrem de lent. Soluționarea problemelor financiare cauzate de insolvență se lasă așteptată, iar mobilizarea în teren este grăitoare, așa cum vedeți în cadrele aeriene făcute miercurea trecută: http://bit.ly/2YibR3H.


Dacă până la începutul verii progresul a fost unul rezonabil la principalele structuri ale sectorului Chețani-Hădăreni, se pare că și aici muncitorii au dispărut, dând senzația unui șantier părăsit. Nodul rutier Chețani este singurul loc unde mobilizarea este apropiată de normalitate.


Stadiul fizic oficial este 27%, iar avansul mediu din 2019 a fost de doar 1,3 puncte procentuale pe lună. Prin urmare, în ritmul actual, ne este greu să credem că tronsonul de 15,7 km poate fi dat în circulație chiar și în anul 2021!” informează API.


Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura solicită responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să urgenteze constructorul în vederea finalizării nodului Chețani astfel încât lotul vecin al celor de la Astaldi-Max Boegl să poată fi deschis imediat ce va fi gata, după care să ia rapid o decizie privind continuarea lucrărilor pe restul proiectului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator