fbpx

diego banner mai2019

4 Comentarii

nebun capturat

Nebunul de pe strada Amurgului nr. 30, care amenința lumea cu cuțitul, apoi s-a baricadat în casă la sosirea Poliției, a fost reținut în urmă cu puțin timp, după o intervenție a trupelor speciale, care au spart ușa apartamentului și au intrat peste el.

TurdaNews a atras atenția asupra acestui individ încă din luna octombrie a anului trecut, dar... nu s-a făcut nimic!

Din informațiile pe care le deținem, bărbatul are probleme psihice și nu este la prima „tentativă” de acest gen. Anul trecut a amenințat cu un cuțit cumpărătorii aflați în zona Kaufland Turda. 

Atunci incidentul a avut loc în luna octombrie. 

Contactat de TurdaNews, comisarul Valer Moldovan, șeful Poliției Locale Turda a declarat la acea vreme următoarele:

Individul este cunoscut cu probleme psihice dar este inofensiv, atâta doar că s-a creat panică când lumea l-a văzut cu un cuțit în mână... Nu a atacat pe nimeni, încerca să desfacă tomberoanele de gunoi să caute chiștoace de țigară... A fost reținut de noi, identificat și transportat la spitalul municipal pentru o evaluare medicală de specialitate”.

UPDATE:

TurdaNews a obținut în exclusivitate informații din rândul anchetatorilor care au declarat următoarele:

„Bărbat de 31 de ani din Turda, în urma unui conflict spontan cu un vecin l-a amenințat pe acesta cu acte de violență.

Ulterior a proferat amenințări și la adresa celorlalți vecini, fără a se adresa in mod expres cuiva.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiul Turda, deplasați la fața locului l-au găsit pe acesta închis in locuința personală și in urma refuzului acestuia de a deschide, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj, s-a pătruns in forță in locuință. Barbatul a fost imobilizat. Nimeni nu a fost rănit. Dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare. A fost luată măsura internarii nevoluntare a bărbatului.”

Ne întrebăm retoric, oare ce trebuie să se întâmple ca acest individ să nu mai fie lăsat liber pe străzile din Turda?! OARE CHIAR NU REPREZINTĂ UN PERICOL SOCIAL? Cine îl supraveghează dacă primește un tratament psihiatric și cine garantează că urmează acest tratament? .....iar întrebările pot continua! 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Doina · 12:52 29.07.2019
  Să vă fie rușine..,,nebunul,,dar chiar nu ti-e rușine domnule jurnalist???bolnav psihic e una și nebun e alta.la cei cu cancer le spuneti cancerosi.rusine ca existați la ziar.fiecare boala trebuie tratată ca atare.????
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Crișan Oliviu · 13:04 29.07.2019
   E nebun doamnă... Îl știm cu toții! Mergeți dvs și vorbiți frumos cu el și pupați-l până nu mai poate! Rușine că există oameni ca dvs! Bravo pentru ăștia de la ziar, că măcar a intervenit Poliția până la urmă, așa cum trebuia!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Sabin · 13:14 29.07.2019
   După mintea pe care o aveti, cred ca v-ati fi luat si de jurnalistii care i-au spus violator sau criminal ”batranelului linistit” din Caracal! Chiar nu va e rusine?! Asta e treaba dvs, sa va luati de jurnalisti care arata adevaruri crude?! Daca va ataca pe dvs cu cutitul, cat de ”frumos” ii vorbeati?! Numai la drepturile infractorilor va ganditi, tara de rahat ce suntem! Dar la drepturile noastre, ca cetateni onesti, nu va ganditi?!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ironika · 13:20 29.07.2019
  Doamna Doina, care e diferența dintre un nebun și un bolnav psihic?....în plus chiar nu vedeți problema reală? e la a doua tentativă de acest gen, după cea de anul trecut de la Kaufland! Ce mai așteptăm, să omoare pe careva?...ăștia îl țin câteva zile, ia tratament dacă îl ia, și din nou acasă, până când se va întâmpla o grozăvie! Și cine va răspunde pentru asta? Ia nu=l mai luați cu binișorul....stați lângă el și asumați-vă faptele. eventual sunteți cumva rudă?
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator