fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

sens giratoriu nou ct

Reprezentanții Poliției Locale Câmpia Turzii au anunțat că în urma simulării de azi, s-a ajuns la concluzia că se poate realiza un sens giratoriu la intersecția străzilor Laminoriștilor și George Coșbuc (drumul spre Viișoara), iar acesta ar fi oportun.

 

”Vă aducem la cunoștință faptul că, în urma simulării efectuate astăzi, privind realizarea unui sens giratoriu în municipiul Câmpia Turzii, la intersecția străzilor Laminoriștilor cu George Coșbuc (drumul spre Viișoara), în prezența reprezentantului Poliției Rutiere Cluj și a proiectantului, s-a ajuns la concluzia că sensul giratoriu SE POATE REALIZA fără nicio problemă în locația respectivă.

În perioada imediat următoare se demarează procedura de obținere a tuturor avizelor legale pentru realizarea temporară a acestuia, în primă fază, urmând ca ulterior, după realizarea unor mici modificări la partea de trotuare, să se obțină avizele pentru realizarea definitivă a acestui obiectiv.

Acest nou sens giratoriu va duce la fluidizarea traficului și la creșterea siguranței rutiere”, au comunicat cei de la Poliția Locală Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator