fbpx

diego banner mai2019

1 Comentariu

bataie talora

Un scandal violent s-a produs azi-noapte, în localul Talora de la ieșirea din Turda spre Cluj, la o petrecere de majorat. Conform unor surse, a fost vorba de o ”reglare de conturi”, în localul unde se ținea majoratul venind mai mulți bărbați, care au tăbărât peste cei care se distrau și i-au luat la pumni.

Conform Poliției, 4 bărbați ar fi pătruns în local, iar numărul victimelor care au avut nevoie de îngrijiri medicale se ridică la 5, fiind vorba de tineri cu vârsta între 19 și 22 de ani.

”In jurul orei 03:30 am fost sesizati cu privire la un scandal in incinta unui local public unde era o petrecere de majorat. Politistii au intervenit pentru aplanarea conflictului. Persoanele implicate, banuite de acte de violenta, au fost identificate, stabilindu-se ca este vorba despre 4 barbati cu varste cuprinse intre 24 si 36 de ani, din Turda. In urma scandalului si a altercatiei, 5 persoane cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani, din Turda, au avut nevoie de ingrijiri medicale. Politistii s-au sesizat pentru comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si liniștii publice. De asemenea, cercetarile sunt continuate si pentru infracțiunea de lovire sau alte violente.”, a precizat IPJ Cluj.

UPDATE:

"NU a "tăbărât" nimeni peste persoanele aflate la petrecere, cearta și scandalul a fost pornit din cauza CELOR AFLAȚI DEJA LA PETRECERE, firma de securitate "Tiger Security,, cu care Restaurantul, respectiv sala de evenimente Talora are contract și-a făcut datoria EXEMPLAR.", a precizat Horațiu Suciu, de la Talora.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    adi · 21:49 27.07.2019
    minciuni..cei de la Tiger cu drogurile trase pe nas au cautat sa se lege de un anumit om..lau atacat pe fratele lui dupa care iau lovit pe vre-o 5 insi..cei care au dat vor plati,,scump si indesat,,sunt camere interioare si exterioare plus o sumedenie de martori
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator