fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

dobitoci teribilisti

Mai mulți tineri au vandalizat containerele pentru colectarea deșeurilor, situate în zona Materna, considerând că este ”cool” să fii dobitoc și să distrugi bunurile public.

”În cursul nopții trecute, în zona Materna, mai mulți tineri au vandalizat containerele pentru colectarea deșeurilor.

Imaginile se află în posesia Poliției Locale care a început deja ancheta. Adolescenții, fără niciun motiv întemeiat, au considerat că este distractiv să distrugă bunurile publice. 

Reamintim tuturor cetățenilor că în majoritatea zonelor publice din Turda sunt montate camere de supraveghere video, atât pentru siguranța populației, cât și pentru a surprinde astfel de comportamente necivilizate”, anunță reprezentanții administrației locale.

Astfel de manifestări nu sunt singulare, din păcate.

Pentru că indignarea cetățenilor față de astfel de manifestări este la cote înalte, trebuie luate urgent măsuri în astfel de cazuri, cât mai drastice, pentru ca dobitocii teribiliști de acest gen să facă pe ei atunci când vor primi nota de plată executorie! Iar sancțiunile trebuie prezentate public, pentru ca cetățenii să vadă ce s-a întâmplat și ce pățesc dobitocii care fac astfel de gesturi teribiliste, pentru a-și compensa impotența intelectuală.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator