fbpx

Scrie un comentariu

card de sanatate

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a anunțat, luni, 22 iulie, că va face plângere penală la DNA pentru blocarea sistemului de gestionare a cardului naţional de sănătate.


Ea a adăugat că raportul întocmit în urma controlului început luna trecută la Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate va fi gata în următoarele 7 zile, urmând a fi depus pe masa procurorilor DNA deoarece „există fapte de natură penală”.


Ministrul a mai spus că sistemul a fost pornit luni dimineață, 22 iulie, însă la scurt timp s-a blocat din nou, astfel că se va face o procedură de achiziţie în regim de urgenţă deoarece baza de date și contractul au expirat între timp.


În același context, deputatul Emanuel Ungureanu a anunțat luni că o va da în judecată pe Sorina Pintea, după ce ministrul Sănătății a refuzat să îi pună la dispoziție concluziile controalelor efectuate de Corpul de control al instituției la Agenția Națională de Transplant, Spitalul Universitar de Urgență din București și Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj, în baza Legii 544/2001 privind accesul la informații de interes public.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator