fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

mascati pornografie

Cine vrea să intre în Poliţie de anul viitor, va trebui să tragă serios la sală! Ministerul a schimbat regulile de admitere. Probele sunt şi de două ori mai grele.


Motivul: conducerea ministerului îşi doreşte în stradă angajaţi mai bine pregătiţi pentru a le face faţă infractorilor. Mare atenţie: va fi introdus din nou criteriul de înălţime! Cine are mai puţin de 1,70 m nu are şansa nici măcar să îşi depună dosarul.


Noul regulament este atât de aspru, încât instructorii de fitness spun că practic va fi spulberat visul fetelor de a intra în Poliţie. Acesta este unul dintre cele 11 obstacole pe care vor trebui să le treacă cei care vor să intre în școlile de subofiţeri sau la Academia de Poliţie.

 
Potrivit Sindicatului Europol, noul traseu conține o notă de dificultate ridicată față de cel precedent, fapt ce va duce la o mai mare rigurozitate privind admiterea în școlile MAI. „Pune osul la treabă” – obstacolele nu se sar singure. Spor! – le transmite Poliţia Română viitorilor poliţişti, într-un mesaj postat pe Facebook. viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator