fbpx

1 Comentariu

miguri

Militarii de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii se află la ceas de sărbătoare, ziua de Sfântul Ilie are o dublă semnificație pentru aceștia.

 

Odată vorbim despre sărbătoarea religioasă, în al doilea rând SF. Ilie este și patronul spiritual la forțelor aeriene ocazie cu care în fiecare an se celebrează Ziua Aviației Române.

LA MULȚI ANI AVIAȚIEI ROMÂNE! LA MULȚI ANI AVIATORILOR! CER SENIN! Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" doreşte tuturor celor cale lucrează în Forțele Aeriene Române multă sănătate, bucurii şi putere de muncă!” transmit oficialii unității militare.

În altă ordine de idei, în preajma zilei aviației la Baza 71 Aeriană se organiza „Ziua porților deschise” un show aviatic așteptați de mulți cu sufletul la gură, din informațiile pe care le deținem până la această oră, anul acesta evenimentul nu va avea loc!

Anul trecut show-ul aviatic s-a desfășurat pe 21 iulie, cu avioanele Mig 21 Lancer, F16, IAR-99 Șoim, YAK-52, C-27 Spartan sau C-130 Hercules, dar și cu elicopterele de tip IAR-330 Puma sau IAR-316 Alouette.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator