m install
petlinii
nello construct

Vizita ministrului apărării naționale, în garnizoana Cluj-Napoca

floris

Ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş, a efectuat astăzi, 18 iulie, o vizită de lucru în unități militare din garnizoana Cluj-Napoca. Ministrul a fost însoțit de generalul-maior Dorin Blaiu, comandantul Componentei Operaționale Terestre și locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Terestre și de consilierul său ministerial, Avram Gal.

 

Activitatea, la Cluj-Napoca, a fost coordonată de generalul-maior Virgil-Ovidiu Pop, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Potrivit programului, ministrul Gabriel Leş s-a întâlnit cu personal militar și civil din Regimentul 317 ISR „Vlădeasa”, Batalionul 55 Comunicaţii şi Informatică „Napoca”, Centrul 88 Mentenanţă „Ardealul”, Spitalul Militar de Urgenţă Cluj „Dr. Constantin Papilian”. Programul a continuat cu vizitarea comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina” şi a elementelor de infrastructură din cazarma marii unități dispuse în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Punctul final l-a constituit întâlnirea ministrului apărării naţionale cu reprezentanți ai presei locale la comandamentul Diviziei 4 Infanterie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda