marian morar
m install
nello construct

Samsarii de mașini din Cluj „luați pe sus” cu mascații!

zamblau eugen

Polițiștii clujeni au pus în aplicare trei mandate de arestare preventivă față de persoane care și-ar fi încălcat obligațiile impuse prin măsura controlului judiciar.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 49 de ani, din Huedin, ar fi încălcat obligațiile pe care le aveau prin măsura controlului judiciar, măsură preventivă dispusă în cursul anului 2018 și prelungită și pe parcursul anului 2019.

Cei trei sunt cercetați într-un dosar penal care vizează infracțiunile de înșelăciune, furt, furt calificat, amenințare, conducere fără permis. În fapt, aceștia ar fi traficat autoturisme achiziționate în sistem leasing din Marea Britanie, iar ulterior nu ar mai fi achitat ratele și înstrăinau autovehiculele sau le ofereau la schimb cu altele unor terțe persoane.

 
Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au sesizat unitatea de parchet, iar reprezentanții Ministerului Public au propus judecătorului de drepturi și libertăți înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu cea a arestării preventive pentru 30 de zile. Astfel, la data de 5 iulie, respectiv 17 iulie, cei trei bărbați au fost încarcerați pentru executarea mandatelor de arestare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2