m install
petlinii
nello construct

Detalii despre copilul accidentat în zona stației din Micro 3! A sărit în fața mașinii! (UPDATE)

zamblau eugen
floris

Așa după cum v-am informat, un copil a fost accidentat azi, la amiază, pe Calea Victoriei. IPJ Cluj a venit cu detalii despre acest caz. Deși inițial cei de la ISU Cluj spuneau că acel copil are 3 ani, IPJ Cluj a precizat că vârsta copilului este 5 ani.

”O conducatoare auto de 68 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Victoriei din municipiul Turda, din directia Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii, a surprins și a accidentat un copil în varsta de 5 ani, care a traversat strada in fugă prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului, copilul a fost rănit”, precizează IPJ Cluj.

Cu alte cuvinte, copilul a sărit în fața mașinii, prin loc nepermis pentru traversarea străzii!

UPDATE:

Mama copilului de 3 ani și 11 luni, Sîndean Ioana, nu-și asumă nicio vină, chiar dacă fiul ei s-a zmucit din mâna ei și apoi a fugit în stradă. Ea dă vina pe mașinile parcate în zona stației de autobuz și pe femeia care i-a lovit copilul, care a fugit în stradă, prin loc nepermis. mama copilului dă vina și pe Poliție, pentru că ”nu și-a făcut treaba”, susținând că nu i s-a luat nicio declarație despre incident.

Citește și:

Copilaș de 3 ani, lovit de o mașină pe Calea Victoriei!

Un caz similar s-a produs și la Câmpia Turzii, în acest week-end, când un angajat al Primăriei, Bogdan Canonenco, a surprins 3 copii în zona restaurantului Liador, care traversau strada fără să se asigure. Unul a sărit chiar în fața unei mașini, însă noroc că șoferul a fost atent și a evitat impactul! Cel mai probabil, părinții erau la ceva eveniment, la restaurant și și-au lăsat copiii nesupravegheați!

Mare atenție! Nesupravegherea copiilor, combinată cu traversarea străzii fără a respecta normele elementare, poate duce la tragedii umane ireparabile!

Aveți video mai jos cu incidentul filmat la Câmpia Turzii:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: