fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

detalii accident copil

Așa după cum v-am informat, un copil a fost accidentat azi, la amiază, pe Calea Victoriei. IPJ Cluj a venit cu detalii despre acest caz. Deși inițial cei de la ISU Cluj spuneau că acel copil are 3 ani, IPJ Cluj a precizat că vârsta copilului este 5 ani.

”O conducatoare auto de 68 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Victoriei din municipiul Turda, din directia Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii, a surprins și a accidentat un copil în varsta de 5 ani, care a traversat strada in fugă prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului, copilul a fost rănit”, precizează IPJ Cluj.

Cu alte cuvinte, copilul a sărit în fața mașinii, prin loc nepermis pentru traversarea străzii!

UPDATE:

Mama copilului de 3 ani și 11 luni, Sîndean Ioana, nu-și asumă nicio vină, chiar dacă fiul ei s-a zmucit din mâna ei și apoi a fugit în stradă. Ea dă vina pe mașinile parcate în zona stației de autobuz și pe femeia care i-a lovit copilul, care a fugit în stradă, prin loc nepermis. mama copilului dă vina și pe Poliție, pentru că ”nu și-a făcut treaba”, susținând că nu i s-a luat nicio declarație despre incident.

Citește și:

Copilaș de 3 ani, lovit de o mașină pe Calea Victoriei!

Un caz similar s-a produs și la Câmpia Turzii, în acest week-end, când un angajat al Primăriei, Bogdan Canonenco, a surprins 3 copii în zona restaurantului Liador, care traversau strada fără să se asigure. Unul a sărit chiar în fața unei mașini, însă noroc că șoferul a fost atent și a evitat impactul! Cel mai probabil, părinții erau la ceva eveniment, la restaurant și și-au lăsat copiii nesupravegheați!

Mare atenție! Nesupravegherea copiilor, combinată cu traversarea străzii fără a respecta normele elementare, poate duce la tragedii umane ireparabile!

Aveți video mai jos cu incidentul filmat la Câmpia Turzii:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator