fbpx

4 Comentarii

accident ct bicilist

Un TIR a lovit un biciclist, la intrarea în Câmpia Turzii dinspre Viișoara (strada George Coșbuc, zona Petrom), acesta lovindu-se la cap. Biciclistul a stat într-o baltă de sânge circa 15 minute, până a ajuns ambulanța.

Se pare că impactul a fost destul de dur, bicilistul fiind accidentat destul de grav. El a fost dus de urgență la Spital.

Conform unor informații neoficiale, biciclistul ar fi tăiat calea TIR-ului, iar în urma impactului a fost proiectat pe șosea, lovindu-se la cap de bordură.

UPDATE:

“Un biciclist de 31 ani care a condus bicicleta pe strada George Coșbuc din municipiul Câmpia Turzii dinspre satul Viișoara înspre strada Laminoriștilor, efectuând manevra de viraj la stânga înspre strada Gheorghe Doja, nu a acordat prioritate se trecere unui ansamblu de vehicul condus de un bărbat de 42 ani înspre strada Viisoara.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta nu consumase alcool. Biciclistul nu a putut fi testat și a fost trasportat la UPU Cluj. În urma impactului, biciclistul a fost rănit grav”, transmite IPJ Cluj.

Video: Ziarul 21  

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Denisa vincovici · 23:10 19.07.2019
  Un TIR a" spulberat " Un biciclist care trecea neregulamentar.V-ati pus intrebarea de cat spațiu de frânare ai nevoie sa opresti un tir de 40 t?Ia sa treaca oamenii pe unde trebuie si nu se vor mai intampla atatea!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea manuela · 23:33 19.07.2019
  Ziceti voi ca nu se mai intampla petru voi soferi tot mortul e de vina biciclistul find varul meu este in coma nu da niciun semn de viata dar soferul ramane liber in viata raman 2 copi fara tata plus ca ii vine al treilea nevasata lui e gravida dar tot mortul e de vina petru ziaristi intodeauna
  • Acest comentariu este nepublicat.
   @ TurdaNews · 23:45 19.07.2019
   Nu ziariștii stabilesc vinovăția, ci organele abilitate! Jurnaliștii TurdaNews doar au redat concluziile oficiale ale celor de la Poliție, care au instrumentat acest caz.
   Este trist că se întâmplă și astfel de evenimente tragice...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 14:24 20.07.2019
  Ca biciclist, nu existi pe șosea, sunt o grămadă de babuini cu permis de conducere care se cred stăpânii drumului si trec razant pe lângă cei pe 2 roți. Am permis si merg si cu bicicleta fapt care ma face mult mai atent cand trec pe langa un biciclist. Pacat de viața pierdută! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator