fbpx

1 Comentariu

20190716 162349

Un accident de circulație, în care au fost implicate un TIR și un autoturism, s-a produs în urmă cu puțin timp în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și 22 Decembrie 1989 din Turda.

Din câte se pare, șoferul TIR-ului nu s-a încadrat corect, iar în sensul giratoriu a acroșat un autoturism condus de o femeie.

În acea zonă, pentru cei care vin dinspre podul de peste Arieș (Piața Romană), există o singură bandă pentru continuarea drumului spre înainte, însă mulți șoferi neglijează acest aspect.

Cei care merg pe prima bandă au direcția obligatorie spre strada 22 Decembrie 1989 (prima ieșire din sens).

Vom reveni cu informații oficiale de la Poliție.

UPDATE:

"Eveniment rutier cu pagube materiale. Constatare amiabilă", a precizat IPJ Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vizitator 1 · 17:39 16.07.2019
    Acolo la sensul acela se intampla zi de zi de zi.. Dar de ce nu vorbim si de ce nu se atrage atentia si la intersectia din Turda Noua. Aici unde este din fericire semafor, semaforul este de foarte mult timp pus pe galben intermitent si prioritar sunt cei care circula de pe varianta de camioane. Pentru cei care vin din Cluj spre Turda si aleg sa mearga in spre centru, in aceea intersectie nu vezi deloc sau foarte prost intersectia .. este greu sa te asiguri, patrunzi destul de mult in intersectie si TIR urile se urca efectiv pe tine... Pentru ca nu merge semaforul, ori sa se faca sens giratoriu, ori mama naibii. Da odata si odata poate se va produce un accident serios si cineva va platii din administratia locala inclusiv politie...
    Imi este greu sa explic, dar prima intersectie pentru cei care vin de la Cluj in Turda, iar acolo iti este efectiv foarte greu sa intrii in oras pentru ca acorzi prioritate celor de pe varianta intr-o intersectie cu vizibilitate redusa... Nu mai spun ca multi nu vad placuta cu drumul prioritar si il considera ca si drum principal.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator