fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

perchezitie

Poliţiştii Serviciului de Investigații  Criminale Brașov au descins la cinci adrese din municipiul și județul Cluj, la locuințele membrilor unei grupări suspectată de înșelăciune. 

Membrii grupării au încheiat contracte de servicii ficive cu mai multe primării din Brașov și Sibiu. Serviciile promise nu au mai fost însă prestate.


Doi dintre suspecți, un bărbat de 36 și altul de 42 de ani, din București și Târgi Jiu au fost reținuți, iar apoi plasați în arest la domiciliu. Alți trei membrii au grupării au fost puși sub control judiciar cu obligația de a nu părăsi țara, relatează Ziar de Cluj.


Astfel, membrii grupului, folosind mijloace frauduloase, ar fi determinat și indus în eroare reprezentanții autorităților locale, în vederea obținerii semnăturilor și ștampilelor pe unele înscrisuri, care în fapt reprezentau contracte de furnizare servicii fictive, ce creau obligații financiare și care aveau drept consecință prejudicierea bugetelor instituțiilor locale cu suma de aproximativ 452.000 lei, informează IGPR.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator