fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

politia rutiera

În scopul respectării normelor legale privind activitatea de comerț, de transport public și circulația pe drumurile publice, inclusiv a pietonilor și a bicicliștilor, la data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii și cei din cadrul secției rurale au acționat în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor, precum și pe D.J.-150 și D.N. 15 E60.

Polițiștii au legitimat 46 de persoane, au controlat 22 de autoturisme, fiind verificați 6 producători agricoli și 5 persoane fizice autorizate. Totodată, au fost executate 4 mandate de aducere.

Sancțiunile aplicate de către polițiști au fost atât pentru abateri la regimul rutier, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice,  pentru comerț ilicit, dar și pentru nerespectarea regimului domicilierii.

În cadrul activităților desfășurate, a fost constatată o infracțiune de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Cu ocazia activităţilor informativ-operative desfăşurate şi a investigaţiilor efectuate, a fost pus în executare un mandat european de arestare emis de către autorităţile judiciare din Franţa.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator